RAJA YOGA CURSUS op zaterdag om 09:30 vanaf 9 maart 2019

Raja yoga is een klassieke vorm van yoga. Deze vorm van yoga onderscheidt zich door de speciale aandacht voor zelfonderzoek, energiebeheersing en meditatie. Bij het beoefenen van de lichaamshoudingen (asana’s) draait het niet zozeer om een perfecte fysieke uitvoering, het gaat om de aandacht waarmee je een houding uitvoert en navoelt. De lichaamshoudingen variëren van inspannend tot ontspannend om het lichaam zowel sterk als soepel te maken. Elke les wordt afgesloten met een meditatie.

 

Tijdens de yogalessen werk je aan een soepel en gezond functionerend lichaam. We gebruiken hierbij de bewuste ademhaling. Hierdoor wordt het mogelijk fysieke en mentale blokkades op te heffen. Je hoeft niet specifiek lenig te zijn, je werkt naar eigen kunnen en op eigen tempo. Daarom zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. De sessies zijn ontspannend voor lichaam en geest.  

Yoga opent en kalmeert lichaam en geest. Door oefening leer je de geest tot innerlijke rust te brengen. 

Prijzen:

Je geeft je op voor een sessie van een vast aantal lessen. Prijs van een serie van 6 lessen is €80,-. Een losse les of proefles kost €15 en wordt verrekend als je besluit een gehele sessie te volgen.

Lestijden:

De lessen zijn op zaterdagochtend, van 09.30 uur - 10.45 uur. Inloop (met kopje thee) vanaf 09.15 uur. Tussentijds instromen is mogelijk. Wel graag een berichtje vooraf naar Thea om te weten of er voldoende plek is. 

We starten weer een cursus in maart 2019. De lessen zijn op: 9, 16, 23 en 30 maart en 6, 13 april 2019.

Docent: Thea Kuijper

Contact: voor informatie/vragen kun je Thea mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 06 - 52 57 11 64.