Yoga cursussen

COMING UP COURSES

“Yoga is the light that once lit, will never dim - the better your practice, the brighter the flame.”

Gentle yoga lies somewhere along the spectrum between flow and a class that is mostly seated or with long holds (such as restorative or yin yoga). Iris offers nurturing, kindness, and compassion for the body.

 

Lees meer...

Yin Yoga houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd en langere tijd aangehouden om het bind- weefsel te strekken en lichaam en geest te ontspannen. Restoritive Yoga is een herstellende en on- dersteunde yogavorm, met het accent op de hoge en lage rugspieren. 

Lees meer...

Raja yoga is een klassieke vorm van yoga. Deze vorm van yoga onderscheidt zich door de speciale aandacht voor zelfonderzoek, energiebeheersing en meditatie. Bij het beoefenen van de lichaamshoudingen (asana’s) draait het niet zozeer om een perfecte fysieke uitvoering, het gaat om de aandacht waarmee je een houding uitvoert en navoelt. De lichaamshoudingen variëren van inspannend tot ontspannend om het lichaam zowel sterk als soepel te maken. Elke les wordt afgesloten met een meditatie.

Lees meer...

Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken, vooral met de vuuradem. De adem neemt een centrale plaats in. Door deze speciale aandacht voor de adem maken we gemakkelijk contact met onze lichaamsenergie en levenskracht. 

Lees meer...

Subcategorieën