Yoga cursussen

COMING UP COURSES

Yin Yoga houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd en langere tijd aangehouden om het bind- weefsel te strekken en lichaam en geest te ontspannen. Restorative Yoga is een herstellende en on- dersteunde yogavorm, met het accent op de hoge en lage rugspieren. 

Lees meer...

Yin Yang Yoga blends two styles of yoga into one practice - bringing together the benefits of passively holding yoga poses with more dynamic sequences and standing postures.

 

Lees meer...

At Yoga Gita you will learn on the mat and in your practice how to adopt the philosophy of Yoga as explained in ancient texts. Through this practice you can effectively bloom to the true potential of yourself by establishing harmony at your body, breath and mind.

 

Lees meer...

Raja yoga is een klassieke vorm van yoga. Deze vorm van yoga onderscheidt zich door de speciale aandacht voor zelfonderzoek, energiebeheersing en meditatie. Bij het beoefenen van de lichaamshoudingen (asana’s) draait het niet zozeer om een perfecte fysieke uitvoering, het gaat om de aandacht waarmee je een houding uitvoert en navoelt. De lichaamshoudingen variëren van inspannend tot ontspannend om het lichaam zowel sterk als soepel te maken. Elke les wordt afgesloten met een meditatie.

Lees meer...

Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken, vooral met de vuuradem. De adem neemt een centrale plaats in. Door deze speciale aandacht voor de adem maken we gemakkelijk contact met onze lichaamsenergie en levenskracht. 

Lees meer...

Subcategorieën