Kundalini Yoga

Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken, vooral met de vuuradem. De adem neemt een centrale plaats in. Door deze speciale aandacht voor de adem maken we gemakkelijk contact met onze lichaamsenergie en levenskracht. 

 

De kracht van het bewustzijn - Kundalini Yoga wordt ook wel de Yoga van het bewustzijn genoemd. Met een regelmatige beoefening van Kundalini yoga wordt men zich bewust van zijn menszijn. Je wordt je bewuster van je acties en de gevolgen van je eigen acties die je onderneemt. Met het verworven bewustzijn kun je beter communiceren vanuit het hier en nu. Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid.

Kundalini Yoga 

op donderdag 20:30 - 22:00

 

Docent: Gyanjot

Entree: 

Proeflessen: 3 lessen voor €20,00

Regulier: €13,00 per les, 10 lessen voor €130,00

INSCHRIJVEN: Voor informatie/vragen en aanmelden voor een cursus kun je docent mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.