Katri (Katarzyna Marcinkowska-Pawlak)

Katri is in Polen geboren en is daar als kind al gaan dansen. In 2001 is ze in Oostenrijk begonnen met haar dansopleiding. Daarna is ze naar Nederland verhuisd. Ze heeft zich hier in verdiept door choreografie te studeren aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts waar ze haar bachelor 'moderne dans choreografie' behaalde. Na haar studie heeft ze voor diverse gezelschappen en voorstellingen de choreografie verzorgd.


Vanaf het begin van die studie heeft ze les gehad in Pilates- en Yogatechnieken en ook daarna heeft ze diverse workshops gevolgd. Katri is sinds 2008 Perfect Pilates 2 Instructeur. Na een aantal jaren voelde ze de behoefte haar kennis en kunde op het vlak van Pilates en Yoga te delen met anderen, daarom begon ze met lesgeven bij verschillende gerenommeerde sportscholen.

De enthousiaste reacties van haar cursisten hebben haar uiteindelijk doen beslissen om een eigen school te beginnen als persoonlijk yoga- en pilatestrainer.

Voor haar is de persoonlijke benadering het belangrijkste tijdens de lessen. Hierdoor kan ze iedere cursist optimaal begeleiden naar een voor hem of haar maximaal niveau. Meer informatie: www.katriyoga.com en video lessen