Docenten

Teachers

Yin/ Restorative Yoga

15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga. Het heeft me kracht en innerlijke rust gegeven. Ik heb door de jaren heen en tijdens mijn reizen door Azië veel verschillende yogavormen beoefend, mijn passie ligt bij Iyengar, Yin en Restoritive Yoga. Ik heb bij Yandara Yoga Institute op Bali mijn Yoga Teacher Training Course gedaan en mij gespeci- aliseerd in Yin/Restoritive Yoga. Dit wil ik graag met jullie delen.

Kijk hier kort introductie filmpje van Bianca

Lees meer...

Pilates

I have been always trying to balance my life between my two true loves: Ballet and Law. Except for being a ballet teacher and pilates-yoga instructor, I am a lawyer specialising in Maritime Law. Twelve years ago when I was firstly introduced to pilates and yoga, I immediately fell in love and - needless to say - I never stopped practicing ever since. 

Lees meer...

Meditatie

Fauzia is 13 jaar geleden begonnen met mediteren. Ze had geen idee over hoe en wat, maar voelde zich ongelukkig, verloren en gestrest. Tot haar verbazing merkte ze vrij snel het effect van meditatie. Nog steeds verbaast ze zich over de krachtige uitwerking van  meditatie. Kijk een video van Fauzia

Lees meer...

Kundalini Yoga, Meditatie

Jan is een gediplomeerd Kundalini Yoga leraar, een Meditatie leraar, een Sjamanist en (Sjamanistisch) heler. In Yoganesa geef hij Kundalini yoga en een meditatie workshop voor beginners.

Lees meer...

Zwangerschapsyoga Yoga

"Van jongs af aan keek ik kritisch naar het leven en bleef ik me van alles afvragen over het leven. Aan het einde van de kunstacademie begon ik met yoga, waar ik intuïtief naar toegetrokken werd. Ook in de twaalf jaar dat ik in de mode werkzaam was, bleef ik yogalessen volgen, volgde ik opleidingen en gaf les. Ik deed ook zelfonderzoek in groepen, meditaties (vipassana), shamanistische ceremonies en reisde veel. 

 

Lees meer...

Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Hanging Yoga, Zwangerschapsyoga, MBSR Mindfulness trainer

Katri heeft Yoganesa in 2011 opgericht. Ze heeft in 2009 de docentenopleiding Ashtanga Vinyasa Yoga gevolgd en in oktober 2010 kreeg ze eerste diploma (RYT 200). In 2012 heeft ze de docentenopleiding pre- en postnatale pilates gevolgd bij JPilates (London) en in oktober 2012 kreeg ze het certificaat “Active IQ Level 3 Award in Designing Pre and Post Natal Exercise Programmes (QCF)”. In juni 2017 kreeg ze de Advanced Teacher Training diploma (RYT 500). Katri geeft gevolgd Yin Yoga opleiding met Jose de Groot in 2017-2018, en in juni 2018 kreeg ze RYT 200 diploma. In juni 2018 werd ze MBSR Mindfulness Trainer.

Kijk hier videos van Katri vinyasa yogayin yogapilateshanging yoga and video classes

Lees meer...

Vinyasa Yoga, Positive Psychology

Sinds 2009 heb ik verschillende stijlen van yoga beoefend, maar mijn belangrijkste liefde en focus is op Vinyasa Yoga. Ik begon Vinyasa Yoga uit nieuwsgierigheid te beoefenen, om er tenslotte meer en meer van te gaan houden.

 

 

Lees meer...

Yoga voor kinderen en tieners

Mijn weg in de yoga begon toen ik op de middelbare school zat, door het volgen van lessen bij Katri. De yogales was een momentje van rust en ontspanning tussen school en het maken van huiswerk door, daarnaast was het een mooie tegenpool van de anderen sporten die ik deed. Ik werd er rustig van en, net zo belangrijk, ik vond het toen al heel erg leuk! door  heeft deze interesse zich steeds meer ontwikkeld. Ondertussen heb ik een grote belangstelling voor het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Zodoende volgde ik een opleiding tot natuurvoedingsadviseur en beweegcoach, dit pad trok mij zo erg dat ik later ook de yogadocentenopleiding deed. Ik kijk er naar uit om mij in beide richtingen, voeding en beweging, verder te verdiepen en ontwikkelen. 

Lees meer...

Pilates

I was born in Buenos Aires as a proud Argentinian, and lived in São Paulo Area, Brazil, for twenty years, building up a Pilates Studio - Pura Vida Pilates, before I migrated in 2017 to Rotterdam following my husband. I am looking for opportunities to gain more experience in the Ducth fitness area, transforming the professional experience and skill I developed in Brazil’s wellness industry into creating new opportunities for personal and professional growth in this great city. 

 

Lees meer...

Pilates Basic

Riet Brouwer leerde in 2006 van het bestaan van Pilates en was direct verkocht. Pilates was het antwoord waar zij jaren op gewacht had. Het feit dat alle spieren, maar vooral de buikspieren, bij Pilates worden gebruikt, beviel haar zeer want na 17 jaar volleybal, wat hardlopen en tennis (af en toe) na werd er niet meer echt aan de conditie gewerkt en dat was te merken...


Lees meer...

Vinyasa yoga, Hatha Yoga, Yin & Yang

Yoga is voor iedereen en voor “ieder lichaam” is mijn favoriete slogan!

Ik geef les vanuit mijn hart naar het hart van iedereen op de mat in mijn les, ik geloof in veiligheid eerst en respecteer het lichaam en wat het lichaam nodig heeft en dat kan iedere dag variëren met de golven van het bioritme. Ik ben geboren en getogen in Zuid Afrika met het ritme. 

Kijk een video van Samantha

Lees meer...

Raja yoga

Thea beoefent ruim 30 jaar yoga. Ze heeft ervaring met verschillende yogastijlen, zoals Iyengar, Raja, Kriya, Sivananda, Transformatieve en Yin Yoga. Thea heeft de docentenopleiding Raja Yoga gevolgd. Daarnaast heeft ze een yogadocententraining bij de Sivananda Yoga Vidya Peetham Ashram in Dharamsala, India afgerond. Verder heeft ze de docentenopleiding ‘Transformatieve Yoga’ bij Ganga Hoogendoorn gedaan. Bij Sarah Powers van het Insight Yoga Institute, heeft ze de teachertraining Yin / Yang en Mindfulness met succes afgerond. Thea blijft een leven lang leren. Ze volgt hiervoor regelmatig workshops en bijscholingen bij gerenommeerde yogadocenten uit Europa, VS en India. 

 

 

Lees meer...