RAJA YOGA CURSUS op zaterdag om 09:30 vanaf 2 september 2017

Raja Yoga is een klassieke vorm van yoga. Deze vorm van yoga onderscheidt zich door speciale aandacht voor zelfonderzoek, energiebeheersing en meditatie. Bij het beoefenen van de lichaamshoudingen (asana’s) draait het niet zozeer om een perfecte fysieke uitvoering, het gaat meer om de aandacht waarmee je een houding uitvoert en navoelt. 

 

 

De lichaamshoudingen variëren van inspannend tot ontspannend. Dit om het lichaam zowel sterk als soepel te houden en te maken. Elke les sluiten we af met een meditatie. Yoga opent en kalmeert lichaam en geest. Door oefening leer je de geest tot innerlijke rust te brengen.  

 

Prijzen:

Je geeft je op voor een sessie van een vast aantal lessen. Prijs van een serie van 6 lessen is €75. Een losse les of proefles kost €15 en wordt verrekend als je besluit een gehele sessie te volgen. 

 

Lestijden:

De lessen zijn op zaterdagochtend, van 09.30 uur - 10.45 uur. Inloop (met kopje thee) vanaf 09.15 uur. Tussentijds instromen is mogelijk. Wel graag een berichtje vooraf naar Thea om te weten of er voldoende plek is. 

We starten weer een cursus in maart 2017. De lessen zijn op: 2, 9, 16, 23, 30 September and 7 October 2017.

Docent: Thea Kuijper

Contact: voor informatie/vragen en aanmelden voor een proefles kun je Thea mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen op 06 - 52 57 11 64.