Teens Yoga

Tieners hebben het vaak maar druk en ervaren soms zelfs stress. Tijdens de yogales, speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep, creëren we een rustig momentje weg van alle hectiek. Het moment op de mat is speciaal voor jou, echt een plek om tot rust te komen. De lessen zijn zo ingedeeld dat er naast een serieuze asana (houdingen) practice ook ruimte is voor een grapje en gezelligheid.  

Naast de traditionele yogahoudingen zullen we ook ontspanningsoefeningen en meditatie doen. Op deze manier werken we onder andere aan het verbeteren van concentratie, een bewustere ademhaling, uithoudingsvermogen, spierkracht en lenigheid. Ook verbetert yoga je zelfvertrouwen. Oh en je hoeft echt niet lenig te zijn hoor, iedereen kan meedoen, ongeacht je ervaring en niveau! 

Voor wie? 

Tieners in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar

Door wie?

Maaike Reule, gecertificeerd yogadocent

Waar?

Yoganesa, centre for body, mind & soul

Wanneer?

Cursus 1/2019:

Dag: woensdag

Datum: 9 t/m 30 januari 2019

Tijd: 16:45 - 17:45

Prijs

proefles - € 7,50

4 weken cursus € 32,00

Registratie: Je kunt je aanmelden voor lessen door te registeren via link en maak een betaling op onze bank rekening NL32INGB000 5279736 t.n.v. Yoganesa Rotterdam. Voor alle andere vragen neem contact op met Maaike: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;  06-34023800

 

Over Maaike

Mijn weg in de yoga begon toen ik op de middelbare school zat, door het volgen van lessen bij Katri. De yogales was een momentje van rust en ontspanning tussen school en het maken van huiswerk door, daarnaast was het een mooie tegenpool van de anderen sporten die ik deed. Ik werd er rustig van en, net zo belangrijk, ik vond het toen al heel erg leuk! Hierdoor heeft deze interesse zich steeds meer ontwikkeld. Ondertussen heb ik een grote belangstelling voor het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Zodoende volgde ik een opleiding tot natuurvoedingsadviseur en beweegcoach, dit pad trok mij zo erg dat ik later ook de yogadocentenopleiding deed. Ik kijk er naar uit om mij in beide richtingen, voeding en beweging, verder te verdiepen en ontwikkelen. 

Nu is yoga voor mij echt een momentje van aandacht voor mijzelf geworden. Zodra ik op de mat zit voel ik mij thuis, dan luister ik naar waar mijn lichaam en hoofd behoefte aan hebben, dat is voor mij de basis voor mijn practice. Soms is dit een actieve Vinyasa flow, maar ik houd ook van de langzamere en rustigere vormen van yoga. Om dit met anderen te mogen delen is voor mij een waar cadeau. De cirkel is rond nu ik zelf lessen verzorg op de plek waar ik ook ooit als tiener ben begonnen.